Carport gebogen

Met een gebogen carport van Verasol® heb je een stijlvolle oplossing om je auto het hele jaar door beschermd naast je woning neer te zetten.

Productomschrijving

De carport met gebogen dakconstructie kan vrijstaand of tegen een bestaande bebouwing aan worden geplaatst, bijvoorbeeld tegen je huis of garage. Voor elke situatie is er een aluminium gebogen carport op maat! De carport met gebogen dakconstructie kan je natuurlijk ook gebruiken als losse overkapping voor een terras, jacuzzi of zwembad. De carport kan je als zelfbouwpakket bestellen of laten monteren door de ervaren vakmensen Outdoor Living.

Interesse in een Verasol® carport met gebogen dakconstructie of wil je weten welke alternatieven we je kunnen voorstellen? Neem dan zeker contact op of bezoek onze showroom. We staan er voor je klaar.

Kenmerken

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recycleerbaar / Milieuvriendelijk
Maten gebogen carport

Volgende maten zijn standaard maten, maatwerk en speciale uitvoeringen zijn mogelijk.

Afmetingen
4000 x
 3200 mm
4000 x
 3700 mm
5000 x
 3200 mm
5000 x
 3700 mm
6000 x
 3200 mm
6000 x
 3700 mm
7000 x
 3200 mm
7000 x
 3700 mm
Kenmerken
Afbeeldingen
Naam
Helder X-structuur Polycarbonaat
1
Opaal X-structuur Polycarbonaat
2
Kleur
Kleurnaam

RAL 9010 structuurlak

Structuur antraciet

Vlak
Gratis offerte

Waarom Outdoor living?

Outdoor Living van Scala is al 20 jaar de specialist in overkappingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium terras-overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports kunnen wij jou steeds bijstaan met het beste deskundige advies. Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar. Bij Outdoor Living vind je verschillende stijlenen kleuren in de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Outdoor living trends
in jouw mailbox!

Ontvang onze laatste nieuwtjes!

"*" indicates required fields