Carport dak polycarbonaat

Met een carport van Verasol® beschut je het hele jaar door je auto. Onze carports plaats je aan het huis of los.

Deze carports hebben een dakhelling van 8°.

Productomschrijving

Een carport beschermt je wagen in de lente- en zomermaanden tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden voorkom je vallende bladeren en neerslag op je wagen. Een carport biedt je de mogelijkheid om je garage voor andere zaken te gebruiken terwijl je auto toch droog en uit de zon staat.  

Een carport kan je natuurlijk ook gebruiken als losse overkapping voor een terras, jacuzzi of zwembad. 

Carport plaatsen 

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan je woning zijn niet nodig. Deze carport met polycarbonaat dakbekleding kan je zelf installeren. 

Kenmerken

  Gratis offerte

  Waarom Outdoor living?

  Outdoor Living van Scala is al 20 jaar de specialist in overkappingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium terras-overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports kunnen wij jou steeds bijstaan met het beste deskundige advies. Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar. Bij Outdoor Living vind je verschillende stijlenen kleuren in de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Outdoor living trends
  in jouw mailbox!

  Ontvang onze laatste nieuwtjes!

  "*" indicates required fields