Tuinkamers

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar door “buiten gewoon beleven” bij je thuis? Met een tuinkamer realiseer je die droom.  Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren past deze steeds bij jouw woning.

Een tuinkamer is een combinatie van een pergola en perfect sluitende voor- en zijwanden. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Productomschrijving

Keuze uit glasschuifwanden of aluminium panelen.

Bij ons kies je uit aluminium en glas. Outdoor Living biedt je een breed aanbod in standaardmaten, maar maatwerk is ook mogelijk.  Wij meten bij je thuis de gehele tuinkamer in. Een aluminium tuinkamer bestaat uit een onderhoudsarme, stevige constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden biedt je een wijds uitzicht over je tuin.

De glasschuifwanden van Verasol® zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Let op: een tuinkamer is geen geïsoleerde veranda. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van jouw tuin te genieten, met eventueel je tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van je huis naar de tuinkamer raden wij af.

Creëer jouw eigen tuinkamer: in 3 stappen van pergola naar tuinkamer:

 1. kies je pergola uit één van onze productlijnen: Greenline, Profiline, Cube
 2. kies je zijwanden (Links en/of Rechts) en het materiaal ervan aluminium panelenof glasschuifwanden
 3. kies je voorwand

Je nieuwe tuinkamer in de tuin of je bestaande overkapping tot tuinkamer uitbreiden? Dat begint in onze showroom. Maak nu je afspraak! Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kenmerken

  Heb je ook gedacht aan?

  Gratis offerte

  Waarom Outdoor living?

  Outdoor Living van Scala is al 20 jaar de specialist in overkappingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van aluminium terras-overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports kunnen wij jou steeds bijstaan met het beste deskundige advies. Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor we kwaliteit, snelle levering en maatwerk kunnen garanderen. Zo sluit een product altijd precies aan op jouw wensen en kan je zorgeloos genieten met onze garantie van 5 of 10 jaar. Bij Outdoor Living vind je verschillende stijlenen kleuren in de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Outdoor living trends
  in jouw mailbox!

  Ontvang onze laatste nieuwtjes!

  "*" indicates required fields